Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

ΟΣΟ ΜΠΟΥΚΟ


ΥΛΙΚΑ

1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΑΛΕΥΡΙ
8 ΜΟΣΧΑΡΙΣΙ ΚΟΤΣΙΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ
1 ΚΡΕΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
800 γρ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ   ΖΩΜΟΣ ΒΟΔΙΝΟΥ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΡΙΓΑΝΗ ΘΥΜΑΡΙ ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠΑΣΚΟ ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ

ΕΚΕΤΛΕΣΗ

ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ .ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 3 ΛΕΠΤΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΤΟ ΖΩΜΟ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ.ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΠΗΛΙΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Η ΓΑΣΤΡΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ .ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ. ΜΟΛΙΣ ΔΕΣΕΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ .ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ  ΜΕ ΡΥΖΙ Η ΖΥΜΑΡΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου